Politica de confidențialitate

  1. Informatii generale

La Victor Marin Association, tratăm cu seriozitate confidențialitatea datelor tale, indiferent dacă ești vizitator, potențial client, client, partener, membru al echipei sau un profesionist în căutarea unor oportunitați de carieră pe site-ul nostru. Incepând cu 25 mai 2018, Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR) a intrat în vigoare.

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor produselor și serviciilor oferite de Victor Marin Association, și are ca scop informarea asupra tipurilor de date pe care le colectăm, modul în care sunt colectate, folosite sau transferate datele, oferite de tine sau colectate de noi, prin intermediul https://victor-marin.com/ (“website-ul”). De asemenea, poți citi sau accesa, oricând, Declarația noastră de Confidențialitate.

  1. Ce date personale prelucrăm

în functie de scopul vizitei tale pe site-ul nostru, ca vizitator, client sau profesionist in căutarea unor oportunitați de carieră în cadrul companiei noastre, intrăm în contact cu date personale.

Victor Marin Association colectează și procesează datele personale pentru a îndeplini obligațiile contractuale sau legale, pentru a menține legatura cu clienții noștri, cu vizitatorii website-ului, potențialii clienți și partenerii de afaceri.

Formularul de contact

Formularul nostru de contact este puntea de legatura dintre tine si Victor Marin Association. Este instrumentul prin care intri în contact cu noi. Atunci când folosești formularul, îți exprimi acordul pentru a ne transmite informații personale precum nume, prenume, adresă de email și număr de telefon. Oferirea acestor informații este esențială pentru a putea sa ne desfășurăm activitatea.

Victor Marin Association colectează și procesează informațiile personale pentru a putea să îți oferim serviciile solicitate:

  • Pentru a asigura funcționalitatea serviciului și pentru a îndeplini solicitările tale;
  • Pentru a răspunde întrebărilor tale, pentru a realiza tranzacții și pentru a oferi servicii pentru clienți;
  • Pentru a-ți oferi informații (cereri de ofertă, propuneri de colaborare, informații administrative, obligații contractuale, comunicări de marketing sau de vânzări) care ți-ar putea fi utile, prin intermediul telefonului, prin email sau prin întâlniri față în față;
  • Pentru a personaliza experiența ta cu serviciile noastre prin prezentarea de oferte si servicii adaptate nevoilor tale.

Poti opta să nu furnizezi aceste date catre Victor Marin Association, situație în care nu vom avea posibilitatea sa îți oferim servicii sau să răspundem solicitărilor tale. Datele colectate vor fi păstrate pe perioade diferite de timp, în funcție de tipul solicitării sau a obligațiilor contractuale.

Navigarea pe website

Pentru a măsura, imbunătăți și a personaliza serviciile oferite, pentru a monitoriza traficul pe website-ul nostru, pentru a asigura funcționalitatea serviciilor, pentru a preveni riscurile de securitate si pentru a răspunde solicitărilor tale, Victor Marin Association colectează și folosește diferite tipuri de date.

Folosim informațiile de analiză din Google Analytics, care ne ajută să evaluăm traficul și să identificăm care sunt cele mai accesate pagini. Folosim module cookie, informațiile din log files, identificatoare de dispozitive, meta date, date de urmarire, profilare, date de rețea și de conectare, identificatori online, operațiuni ale dispozitivului și caracteristici ale dispozitivului.

De câte ori accesezi website-ul nostru, https://victor-marin.com/, în cazul în care nu ai bifat deja opțiunea ta pentru politica noastră de cookie-uri, ți se va afișa pop-up-ul următor in pagina:

“Folosim cookie-uri pentru a oferi o experiență personalizată de navigare și pentru a analiza traficul pe website. Află mai multe despre cookie-uri și despre modul în care le folosim accesând “Privacy Preferences”. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.”

Acest acord are ca scop notificarea vizitatorilor despre cookie-urile necesare folosite și solicitarea acordului acestora pentru folosirea lor.

Linkuri outbound

Website-ul nostru, https://victor-marin.com/, conține link-uri outbound (link-uri înspre afara website-ului), cum ar fi catre paginile conturilor noastre de socializare, https://www.facebook.com/https://twitter.com/https://www.instagram.com/https://www.youtube.com/https://www.linkedin.com/, website-urile furnizorilor de servicii, website-urile partenerilor sau clienților nostri.

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor produselor și serviciilor oferite de Victor Marin Association si website-ului nostru, https://victor-marin.com/. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice alt conținut străin pus la dispoziție prin accesarea oricăror alte link-uri sau website-uri. Compania Victor Marin Association nu este responsabilă pentru conținutul, informațiile sau pentru folosirea datelor personale de către acestea.

  1. Perioada de retenție

Vom reține datele tale personale pe intreaga perioada necesară sau permisă, conform scopului pentru care au fost obținute și prevederilor legale. Criteriile folosite pentru a determina perioada de retenție sunt:

  • Perioada de timp în care avem un parteneriat în desfășurare, pe parcursul căreia îți vom furniza servicii;
  • Daca există o obligație legală pentru a păstra informațiile tale personale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu, anumite legi impun păstrarea evidenței tranzacțiilor cu clienții și partenerii pentru o anumită perioadă de timp înainte de a le putea șterge);
  • Când avem o obligație legală față de care suntem supuși sau este recomandabil în lumina poziției noastre juridice (cum ar fi statutul aplicabil al limitărilor, litigiile sau investigațiile de reglementare).
  1. Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal

Victor Marin Association nu vinde, comercializează sau transferă informațiile personale către părti externe.

Pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a desfăsura activitățile specifice ale afacerii și pentru a menține o bună relație cu clienții si vizitatorii website-ului, Victor Marin Association poate să stocheze, să proceseze sau să transmită informațiile tale personale partenerilor si furnizorilor de servicii (în funcție de situație: procesatori de plată, furnizori de servicii, autorităti publice, administratori de website-uri, parteneri de dezvoltare, companii de curierat).

De asemenea, informațiile personale pot fi dezvăluite direct de tine, pe blogul companiei sau pe paginile noastre de socializare (prin postarea de comentarii, recenzii pentru companie și serviciile noastre sau mesaje publice). Toate aceste informații pe care le postezi sau comunici prin intermediul acestor servicii vor deveni publice și pot fi vizualizate de către alți vizitator sau în general, de public.

  1. Drepturile tale în privința datelor tale personale

în conformitate cu noua lege a UE privind protecția datelor cu caracter personal, Regulementul General de Protecție a Datelor, beneficiezi de mai multe drepturi:

  1. a) Dreptul de a fi informat și de a-ți accesa datele personale

Ai dreptul de a fi informat daca Victor Marin Association colectează sau procesează datele tale personale, scopul în care procesează sau dacă divulga datele personale. De asemenea, ai dreptul de a obține acces la datele tale personale procesate și de a solicita copii ale datelor cu caracter personal colectate/prelucrate.

  1. b) Dreptul de rectificare a datelor

Ai dreptul de a obține de la Victor Marin Association rectificarea datelor personale incorecte. Ai dreptul să soliciți modificarea datelor personale în cazul în care acestea nu sunt actualizate sau corecte și să completezi datele tale personale cu informațiile complete.

  1. c) Dreptul la stergerea datelor

Ai dreptul să soliciți stergerea datelor tale, fără întârzieri nejustificate, în oricare dintre urmatoarele situații:

  • datele personale nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate;
  • cand ți-ai retras acordul;
  • cand te-ai opus procesării;
  • cand prelucrarea este ilegală;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie să fie șterse pentru a respecta o obligație legală în conformitate cu legislația UE sau cu legislația unui stat membru căreia trebuie să ne supunem în calitate de operator de date;
  • când datele cu caracter personal au fost colectate în legatură cu oferta serviciilor societății informaționale.
  1. d) Dreptul la restricționarea prelucrării

Ai dreptul de a solicita Victor Marin Association restricționarea prelucrării datelelor tale cu caracter personal în cazul în care se aplică una dintre urmatoarele:

  • Persoana vizată contestă exactitatea datelor pentru o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • Prelucrarea este ilegală, dar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și, în schimb, solicită restricții privind utilizarea acestora;
  • Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal pentru procesare, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • Persoana vizată s-a opus procesării pentru perioada de timp în care să verifice dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor persoanei vizate.
  1. e) Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal pe care le-ai furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, într-un format ușor de citit. De asemenea, ai dreptul de a transmite datele tale altui operator, fără niciun impediment din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, pe un acord sau este efectuată prin mijloace automate.

  1. f) Dreptul de a te opune prelucrării

Ai dreptul să te opui prelucrării datelor cu caracter personal. Îți poți exercita dreptul printr-o solicitare astfel:

  • În orice moment, din motive legate de circumstanțele particulare ale persoanei vizate, ca datele care urmează să fie prelucrate în interesul legitim al Victor Marin Association sau în interes public să nu mai fie prelucrate, cu excepția cazului în care Victor Marin Association poate dovedi că are legitimitate și motive convingătoare care justifica prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept in instanță;
  • În orice moment, fără niciun cost sau justificare, în cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct.
  1. g) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii inviduale sau a unei decizii bazate numai pe procesarea automată, incluzând crearea de profiluri, care produce efecte juridice asupra persoanei vizate sau o afectează semnificativ într-un mod similar. Persoana vizată are dreptul să solicite și să obțină:

  • Retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privința persoanei vizate, adoptată exclusiv pe baza prelucrării prin mijloace automate, menită să evalueze unele aspecte ale personalității sale, precum competența profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte aspecte;
  • Reevaluarea oricărei decizii luate cu privire la persoana vizată, care o afectează în mod inevitabil, dacă decizia a fost luată numai pe baza prelucrării datelor personale în conformitate cu condițiile paragrafului de mai sus.
  1. h) Dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în cazul în care consideri că este necesar

 

  1. Cum să îți exerciți drepturile

Persoanele vizate își pot exercita drepturile GDPR prin transmiterea unei solicitări online la adresa contact@victor-marin.com, la care li se va oferi un raspuns în cel mult 1 lună.

  1. Măsuri de siguranță cu privire la procesarea datelor

Victor Marin Association se angajează să ia toate măsurile necesare pentru a acționa în conformitate cu Regulamentul General privind protecția datelor (GDPR) (UE) 2016/679.

Daca ai întrebări cu privire la utilizarea informațiilor personale pe site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi la adresa de email contact@victor-marin.com.